Layout A (one post)

Layout A2

Layout A2 (combined with B)

Layout A3

Layout A (with pagination)

Ushqimet që ju mbajnë të hidratuar gjatë ditës
Gatime LIFESTYLE Shëndeti

Ushqimet që ju mbajnë të hidratuar gjatë ditës

I nxehti ka ardhur dhe ju mund të filloni numërimin mbrapsht për pushimet verore. Një efekt anësor i nxehtësisë që fatkeqësisht tenton të neglizhohet shumë është dehidrimi dhe ndjenja e dobësisë. Nëse këshilla për t’u mbushur me energji nuk mjafton, këtu është një listë e 9 ushqimeve që...

Read More
BOTA

Partia Komuniste Ruse kërkon bllokimin e serialit ‘Chernobyl’

Komunistët e Rusisë, Partia Komuniste Marksiste-Leniniste, deklaruan se kanë kërkuar nga rregullatori i transmetimit rus Roskomnadzora që ta bllokojë qasjen në serialin e “neveritshëm” të HBO-së, “Chernobyl”. Partia, e cila nuk duhet të ngatërrohet me partinë më të madhe dhe më të...

Read More
Ja çka duhet të bëni kur thumboheni nga bletët
Gatime LIFESTYLE Shëndeti

Ja çka duhet të bëni kur thumboheni nga bletët

Shumicës së njerëzve do t’u ndodhë që të thumbohen nga një bletë të paktën një herë në jetën e tyre. Zakonisht thumbimi nga bleta prodhon një ënjtje të dhimbshme, që kruhet dhe që mund të jetë shqetësuese për disa ditë. Nëse jeni thumbuar nga një bletë, ju duhet ta hiqni thumbin e bletës...

Read More