Lejon shokun të përkëdhelë luanin, shihni çfarë ndodh

0
62

Ky është momenti i frikshëm kur një luan sulmon shokun e pronarit të tij, i cili fatmirësisht arrin t’ja mbathë.

Video, që mendohet të jetë filmuar në Pakistan, tregon se si njëri prej dy burrave përkëdhel kafshën si të ishte një mace.

Në fillim e injoron, por më pas luani bezdiset nga vëmendja e tij dhe e ndjek në fund të ballkonit.

Pavarësisht se kafsha thjesht po luante dhe nuk shkaktoi asnjë dëm serioz, personi në video mbeti i tmerruar.

Google search engine