Kryetari i Bashkisë Dritan Leli dhe ai i Njësisë administrative të Novoselës Kanan Shakaj kanë zhvilluar një takim me banorët e përmbytur.
 
Të ngjashme mund të lexoni:
Shorti për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi, zgjidhen dy gjyqtarët e parë
Zbulohet pakti sekret mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës në Bruksel
Edi Rama kundërpërgjigjet ndaj dorëheqjes së mjekëve të Urgjencës
 

Ndihmat do të jenë të kontrolluar në mënyrë që mos të ketë asnjë abuzim. Pas fjalës së dy drejtuesve ,banorët kanë replikuar me ta duke kërkuar një zgjidhje përfundimtare duke bërë që mos të ketë më përmbytje.Ata kanë akuzuar kreun e njësisë admibistrative Kanan Shakaj për ndërtimin e shtëpisë së tij kur ka patur replika për sa i përket ndërtimeve në pika të gabuara.Banorët janë shprehur se kërkojnë një zgjidhje përfundimtare që mos të mbyten më.
 
Për Lajm-Shqip
E.M
07.12.2017