Dashuria e një nëne për fëmijën e saj është e pafundme. Është dashuri e së tashmes, e përzier me kujtimet e së kaluarës dhe me ëndrrat e së ardhmes.

Në letrën që do ta lexoni në vazhdim, është e shkruar nga një nënë, për djalin e saj, transmeton lajmi.net

Rrëfen ndjenjat e saj të forta që nga momenti kur ka kuptuar se do të sillte në jetë fëmijën e saj. Se si u bekua kur në duar e mbajti atë, se si gjithmonë do të kujdesej dhe do ta vinte zemrën e saj që të kujdesej për djalin e saj.

Në këtë letër ka edhe mesazh, për atë se çfarë asnjëherë djali i saj nuk duhet të harrojë.

3 COMMENTS