Armend Muja, profesor i Shkencave Politike, duke folur për anketën ka shpërfaqur edhe preferencat e qytetarëve të Kosovës për  liderët e tyre të preferuar , ndërsa më e pëlqyera është kancelarja Angela Merkel, presidenti i Turqisë Rexhep Taip Erdogan dhe ai i SHBA-së Donald Trump.
Këto perceptime kanë dalë nga anketa e realizuar nga Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) dhe Fondacioni “Konrad Adenauer” me temë “Politika ndërkombëtare dhe dialogu Kosovë-Serbi: Perceptimet e qytetarëve kosovarë”.
 
Shperndaje lajmin Liderët e preferuar të kosovarëve, Merkel, Erdogan dhe Tramp ne facebook, twiter, google+ etj.net.

3 COMMENTS

Comments are closed.