Një derrkuc me deformime gjenetike në fytyrën e tij ka ardhur në jetë në një fermë në provincën Zhijin Guizhou të Kinës, raporton China Reuters.

Derrkuci është ndryshe nga shtatë të tjerët të lindur në të njëjtën kohë më të.

Feçka e kthyer, sytë e tij mjaft të ekspozuar dhe një nofull e madhe e bëjnë këtë derrkuc të vogël të ngjajë me shumë me një majmun.

” Nuk na ka ndodhur më parë një gjë e tillë ” është shprehur pronari i fermës. ” Megjithatë shpresojmë që ai t ia dalë mbanë. Po mundohemi ta ushqejmë me qumësht duke ia dhënë përmes një biberoni,” vazhdon ai më tej.

“Sigurisht që është një derrkuc i shëmtuar, por ne shpresojmë se ai do të jetë një derrkuc i mirë dhe gjithashtu urojmë që të mos refuzohet nga motrat dhe vëllëezrit e tij për shkak të pamjes së jashtme të tij,” përfundoi ai

4 COMMENTS

Comments are closed.