Një mama i ka kaluar shenjën e saj unike të lindjes, që i bën flokët e bardha, vajzës së saj, e cila është tanimë personi i katërt që ka trashëguar tiparin.

Brianna Worthy, nga Ridgeland,Karolinë e Jugut dhe vogëlushja e saj 18 muajshe MilliAnna, kanë lindur të dyja me flokë të thinjur para kokës.

Shenja e veçantë shkaktohet nga poliosis, e cila krijon mumgesë të pigmentit në flokë dhe lëkurë.

Fotot e adhurueshme tregojnë familjen me pamjen e personazhit të “Cruella de Vil” te 101 dalmatët.

“Dua që vajza ime ta di që është e bukur dhe e veçantë ashtu siç është,” është shprehur mamaja 23 vjeçare për Daily Mail.

3a2410de00000578-3912394-condition_millianna_s_mum_brianna_says_she_grew_to_love_her_own_-a-8_1478513384788 3a2410e300000578-3912394-image-m-12_1478509627567 3a2410f700000578-3912394-image-a-13_1478509641114 3a24110300000578-3912394-image-a-6_1478509495456 3a2410fd00000578-0-image-a-2_1478508262602 3a2410e700000578-3912394-image-a-5_1478509390035 3a2410ec00000578-3912394-image-a-4_1478509324158 3a240f8500000578-3912394-image-a-3_1478509148519 3a240fc800000578-0-image-a-1_1478508179520

9 COMMENTS

Comments are closed.