Mjekët janë konsideruar hero nga një çift, pasi kanë arritur të mbajnë në jetë një foshnje vetëm 500 gramë, e cila lindi 12 javë më herët.

Djali i Louise dhe Paul Rossal, i quajtur George, ka lindur kur ishte 27 javësh për shkak të problemeve në placentë.

Nëna e tij tha se shtatzënia ishte në rregull deri në javën e 20-të, kur ata zbuluan se foshnja e tyre ishte tejet e vogël dhe se kishte përjetuar presion të lartë të gjakut.

Disa javë më vonë, pasi u konstatua se rrahjet e zemrës së George ishin ngadalësuar, nxituan për në sallën e operacionit.

Djali i çiftit u dorëzuar në C-seksion. Pas disa muajsh vështirësi, i vogli George është duke u rritur.

hero-medics-saved-our-1lb-ba hero-medics-saved-our-1lb-ba1 hero-medics-saved-our-1lb-bab hero-medics-saved-our-1lb-baby hero-medics-saved-our-1lb-baby010 hero-medics-saved-our-1lb-babyjg-jh

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 34667 additional Information on that Topic: epavarura.com/lindi-rreth-500-grame-dhe-12-jave-heret-mbijetoi/ […]

Comments are closed.