“Jemi të shkatërruar!”. Me këto fjalë dhe komenteve të tjera të ashpra të 17 mijë personave të ndryshëm në rrjetet sociale, u prit lindja e fëmijës së parë nga një mashkull në Itali ku ai i dha jetë vogëlushes Eva. Por në Romë, vendin ku ndodhi ngjarja, ka pasur edhe nga ata që e kanë festuar këtë ditë. “Jemi entuziastë që jemi prindërit e Evës së vogël”, deklaroi Luka, një sipërmarrës i ri dhe partneri i tij, Xhorxho, 32 vjeç, “mamo” i parë në botë. Vajza lindi me operacion cezarian dhe gëzon shëndet të plotë. Tentativat e para të Xhorxhos për të bërë implantin e mitrës u bënë që një dekadë më parë.

9 COMMENTS

Comments are closed.