Bëri bujë dhurata dhe u komentua shumë dhurata e poetes Rita Marko, për djalin e ish guvernatorit të Shqipërisë, Erik Fullani. Por komentin më pikant e ka Lolita, faqja e ndjekur në rrjetet sociale. Ja çfarë shkruan në Facebook:

“Po sidomos të shijojë vrimën që bëri babi në Bankën e Shqipërisë!”.

Ishte vetë Erik Fullani, që shpërndau në Instagram foton dhe shënimin që i shkruajti autorja në librin e saj. “ Erikut, uroj që ta shijojë VRIMEN në të gjitha dimensionet dhe thellësinë e saj”, ishte dedikimi i veçantë që Rita i bëri Erikut.

lolita

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/lolita-eriku-te-shijoje-vrimen-qe-beri-babai-jo-vetem-vrimen-e-rites/ […]

Comments are closed.