Edhe pse gjarpëri është shumë më i madh se merimanga, ajo arriti në trupin e gjarpërit dhe e kafshoi.

Megjithatë, meqë video u ndërpre në momentin kulmor të betejës, nuk e dimë se kush fitoi në këtë luftë pothuaj në përmsa të filmit.

Në vijim është video me këtë luftë