Kjo ujëvarë nuk mund të quhet plotësisht e tillë, pasi këtu uji rrjedh ndryshe; përpjetë.

Fenomeni i rrallë natyror ndodh vetëm për disa ditë, kur era është kaq e fortë në ishullin Reunion të Francës.

Ujëvara Ravine rrjet në një lartësi prej 600 metra në luginën e lumit Ramparts. Ngritja e ujit përpjetë duket sikur sfidon ligjin e gravitetit dhe një dukuri e tillë është mjaft e rrallë.

6 COMMENTS

Comments are closed.