Maria McCromic e ka publikuar videon ku shihet bashkëshorti saj Scott, që zbrazë kovën në një lumë të Floridës së Shteteve të Bashkuara dhe uji nisë të trazohet.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: epavarura.com/lumi-trazohet-ne-menyre-misterioze-ende-askush-nuk-e-di-shkaktarin-video/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 23730 additional Information on that Topic: epavarura.com/lumi-trazohet-ne-menyre-misterioze-ende-askush-nuk-e-di-shkaktarin-video/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you will find 58014 more Info on that Topic: epavarura.com/lumi-trazohet-ne-menyre-misterioze-ende-askush-nuk-e-di-shkaktarin-video/ […]

Comments are closed.