Një vepër madhështore ka ndodhur nga ana e një muslimane në Amerikë, që ka habitur të gjithë njerezit në gjykatë. Gruaja myslimane ishte sulmuar nga një njeri qe i kishte hedhur birre në fytyrën e saj.

Ajo ishte duke ngrënë dark me familjen e saj kur u sulmua.

“Në prani të të gjithëve këtu, unë të fal ty dhe shpresojë se ti do të zgjedhësh dashurinë mbi urrejtjen” u shpreh zonja Jema, e cila dha një leksion se çfarë do të thotë të jesh muslimane.
Ajo tha: “Se feja ime më mëson që unë të fal” ka thënë ajo ndër të tjera

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 54456 more Info on that Topic: epavarura.com/madheshtore-gruaja-muslimane-e-fal-sulmuesin-islamofob-qe-hodhi-birre-ne-fytyre-video/ […]

Comments are closed.