Një makinë është filmuar duke “fluturuar” një çiklist në ajër në një rrotullim në Thornotn Heath të Londrës.

Video është regjistruar nga kamerat dashcam këtë të dielë.

Pas aksidentit, drejtuesja e mjetit ndalon menjëherë për të parë gjendjen e viktimës.

Viktima përpëlitet nga dhimbjet dhe nuk çohet, e ndërkohë gjendja e tij nuk dihet ende.

4 COMMENTS

Comments are closed.