Një lloj shumë misterioze merimange u zbulua para pak ditësh në Hong Kong!

Teksa një drop të rinjihesh ndodheshin në një restorant, papritur u befasuan nga shfaqja e një lloj merimange të panjohur, e cila në trupin e saj dukej qartë se kishte një fytyrë njerëzore…!

Lajmë pushtoi mediat e botës brenda pak orëve!

Specialistët e insekteve u befasuan nga kjo merimangë e rrallë dhe shumë e veçantë, të cilët e radhisin në familjen e Misumena vatia, merimangë shigjetë-artë e familjeve të gaforreve mëmë, apo të ashtuquajtur merimangë-lule

Shikoni këto pamje që befasuan gjithkënd me këtë merimangë të çuditshme:

Mutant Spider With Human Head? 2012 HD

Check Out Our Site: http://www.adguk.co.uk/ Checkout Our Blog Here: http://goo.gl/RS52NT ADG Facebook: http://www.facebook.com/pages/Alien-Disclosure-Group/189249627773146 Follow ADG on Twitter: http://twitter.com/ADG_UK

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/marimanga-me-fytyre-njeriu-e-vitit-2012-ende-mbetet-e-mistershme-video/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: epavarura.com/marimanga-me-fytyre-njeriu-e-vitit-2012-ende-mbetet-e-mistershme-video/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: epavarura.com/marimanga-me-fytyre-njeriu-e-vitit-2012-ende-mbetet-e-mistershme-video/ […]

Comments are closed.