Besimtari më i denjë i fesë myslimane në kombëtaren Shqiptare, Mërgim Mavraj, ka ulur tensionin apo frikën që ka kapluar sfidën që do të luhet nesër mes Shqipërisë dhe Izraelit. Qendërmbrojtësi me anë të një postimi në “facebook” i uron mirëseardhjen kombëtares Izraelite dhe i siguron ata se asgjë nuk do iu ndodh gjatë “vizitës” në vendin tonë.

Mavraj në postimin e tij: “Mirësevini në Shqipëri, në vendin e tolerancës e harmonisë fetare. Ne nuk kemi nevojë për siguri të teprume kur dalim nga shtëpia”.

Më këto fjalë “kuqeziu” aprovon ato që gjithmonë populli jonë i ka patur vlera ndër vite. Këtu duke marë parasysh se pas luftës së dytë botërore, Shqipëria ishte vendi që strehoi më shumë çifut se çdo vend tjetër të Europës.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: epavarura.com/mavraj-izraeliteve-miresevini-ne-shqiperi-ne-vendin-e-tolerances-e-harmonise-fetare/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/mavraj-izraeliteve-miresevini-ne-shqiperi-ne-vendin-e-tolerances-e-harmonise-fetare/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: epavarura.com/mavraj-izraeliteve-miresevini-ne-shqiperi-ne-vendin-e-tolerances-e-harmonise-fetare/ […]

Comments are closed.