Ky vogëlush është aq i mirë për të ndjekur udhëzime sa që i bindet të gjithave në mënyrë perfekte.

Video qesharake tregon se si djali i vogël mëson të luajë baseball nga babai i tij.

Por, kur babai i thotë ta “mbajë syrin te topi”, ai e merr këshillën fjalë për fjalë dhe përkulet duke e afruar syrin te topi.

Në fund të klipit që besohet të jetë filmuar në SHBA, mamaja shpërthen në të qeshura, e babai hap krahët për t’i dhuruar të voglit të tij një përqafim të ngrohtë.

SHPËRNDAJE