Një grua, e cila mendonte se në kokë i kishin hyrë shpirtrat e këqij, në fakt zbuloi se ishte diçka tjetër

Një merimangë e gjallë i kishte hyrë në vesh.

Li Meng nga Kina kishte dhimbje dhe dëgjonte zhurma në vesh.

Ajo mendoi se mos ishin shpirtra të këqij, pasi kishte ngrënë boronica mbi një varr.

I dashuri i kishte thënë të mos i hante, por ajo e injoroi.

Mjeku që ia nxori merimangën nga veshi tha se ishte e vështirë në fillim, pasi merimanga u bë e dhunshme.

Ai tha se në klinikë i vijnë shumë raste të tilla.

Megjithatë, ky nuk është rasti i parë që ndodhë një gjë e tillë. Raste të tilla janë regjistruar edhe Amerikën Latine.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 85205 more Info on that Topic: epavarura.com/mendonte-se-kishte-shpirtrat-e-keqinj-ne-vesh-por/ […]

Comments are closed.