Mercedes tërheq 354 mijë makina nga SHBA-të

10
53

Tërheqja përfshinë modele të caktuara të automjeteve C-Class, E-Class, CLA, si dhe makinat GLC SUV, të prodhuara nga viti 2015 deri në vitin 2017.

Prodhuesi gjerman i automjeteve bëri të ditur se nëse ndodhë që për ndonjë arsye motori dhe marshi nuk funksionojnë, mund të ndodhë që në përpjekjet e mëtejshme të ndezjes së motorit të vijë deri te nxehja e limituesit të energjisë në gjeneratorë./Arbresh.info/

Google search engine

10 COMMENTS