Princeshat e Disney janë paraqitur gjithmonë si simboli i bukurisë femërore. Por si duken këto personazhe pa tualet?

Këtë ka dashur të zbulojë dhe illustratori Loryn Brantz.

Kështu, ai vendosi të risillte portretet e princeshaav Pokaontas, Ariel, Mulan, Elsa, Jasmina dhe të tjera pa buzkuq dhe pa laps për sytë.

Përfundimi ishte i mahnitshëm, ato ngjanin shumë herë më bukur pa tualet, që në radhë të parë duhet të habitemi përse janë lyer përderisa janë në atë moshë.

Në një intervistë për The Huffington, Loryn shpjegon se këto lloj gjërash ne nuk i vëmë re kur jemi fëmijë por ndikojnë shumë në të pavetëdijshmen tonë duke krijuar një imazh të asaj që duhet konsideruar e bukur, pra e diçkaje fallco dhe jo origjinale.

Elsa
Elsa

 

Ariel
Ariel

 

Aladin
Aladin

 

Borëbardha
Borëbardha

 

Hirushja
Hirushja

 

Pokaontas
Pokaontas

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 57230 additional Info on that Topic: epavarura.com/mesazhet-subliminale-ja-si-dukeshin-personazhet-e-filmave-vizatimor-pa-tualet/ […]

Comments are closed.