A e keni ditur se Facebook e ka në dispozicion edhe një kuti tjetër të mesazheve të fshehura?

Ndoshta nuk e keni ditur deri tani, por Facebook ka edhe një kuti të fshehur ku mbahen mesazhet tjera të fshehura, të cilat nuk vinë në mënyrën e rregullt siç jeni mësuar t’i shihni.

Veproni sipas këtyre indikacioneve dhe zbuloni se kush ju ka dërguar mesazhe që nuk i keni parë deri tani…

4 COMMENTS

Comments are closed.