Në rrjetin social Imgur, është postuar një fotografi që përfshinë një mashtrim optik.

Shikuesit e këtij çifti që janë duke u përqafuar, nuk po e kuptojnë mirë se kush është përpara e kush pas.

Derisa pjesa e sipërme e tyre është në rregull, prej belit deri te gjunjët ka një konfuzion.

Pantallonat e bardha të femrës, janë bërë bashkë me ato bardhezi të mashkullit, duke dhënë një pamje të pakuptimtë.

Shikoni me kujdes ilustrimin e bërë, dhe do të vëreni se e tëra është tek ngjyra e njëjtë e pantallonave.

9 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 96263 more Information to that Topic: epavarura.com/mijera-njerez-e-kane-shikuar-disa-por-ende-nuk-e-kane-kuptuar-cfare-po-ndodh-ketu/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: epavarura.com/mijera-njerez-e-kane-shikuar-disa-por-ende-nuk-e-kane-kuptuar-cfare-po-ndodh-ketu/ […]

Comments are closed.