Ministria e Drejtësisë kërkon shkarkimin e gjyqtarëve durrsakë, arsyeja…

16

Ministria e Drejtësisë  i kërkon  Këshillit  të Lartë të Drejtësisë  shkarkimin  nga detyra të gjyqtarit të Durrësit, Petraq Curri.
Si dhe kërkoi nisjen e një hetimi disiplinor ndaj gjyqtares së Gjykatës se Krujës, Enkeleida Hoxha.

Të ngjashme mund të lexoni:

Pas përfundimit të një hetimi disiplinor  ndaj tyre Ministria e Drejtësisë  ka konstatuar se gjyqtari Curri ka kryer shkelje të rënda.
Shkelje këto profesionale që diskreditojnë figurën e gjqytarit në mosdhënien  e vendimit për mosmiratimin e arrestit të shtetasit Alket Hatija dhe lirimin e tij.
Për lajm-shqip
Silvi Feimi
12.01.2018

Post Views:
47

0 Shares
Loading...