Ministrja e Drejtësisë, Gjonaj: harrojeni korrupsionin në Hipoteka dhe ALUIZN

32

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, ka shpjeguar dhe njëherë atë që po ndodh së fundi në dy ndër institucionet më përfaqsuese të shtetit, ku provohet cilësia e shërbimit ndaj publikut, Hipotekat dhe AlUIZNI-i.
“Ato histori të që dëgjonim më parë, me procese gjyqësore të hapura dhe me rekorde kriminale, me dënime për lloj-lloj vepra penale nuk do të ketë. Dhe kjo është arsyeja që të gjithë drejtuesit kanë kaluar në skanerin e organeve ligjzbatuese dhe përgjegjëse”, tha ministrja Gjonaj. //
 

Loading...