Një video e re qesharake, që besohet të jetë nga Rusia, portretizon Vladimir Putin si liderin e pagabueshëm në lidhjen e tij me Donald Trump.

E titulluar “Rootin’ Tootin’ Putin”, klipi nga Allen Dulles tregon miqësinë e veçantë të Putin dhe Presidentit të ri të zgjedhur në SHBA, dhe është bërë virale në internet.

Trump shfaqet duke kërcyer me femra të bukura e duke bërë mundje me një burrë e ndërkohë Putin duke luajtur në piano, peshkuar, notuar, luajtur hokej etj.

Dyshja shihet gjithashtu due u stërvitur sëbashku në palestrën e presidentit rus në rezidendën e tij Sochi, por Putin portretizohet si më i fortë.

Klipi i modifikuart, i cili kishte si qëllim vënien në dukje të nënshtrimit të perceptuar të Trump, mbyllet me momentin kur lideri rus i shkatërron atij flokët.

4 COMMENTS

Comments are closed.