Realiteti virtual, ai i zmadhuar, ai i “përzierë” që popullon botën e hologrameve. Mes filmave 360 gradë, eksperiencave digjitale në të cilat të mund të zhytemi në ultra hd. Michael Abrash i Oculus (Facebook) kishte thënë se syzet për realitetin virtual do të mbërrinin në ultra hd (4k) në vitin 2021. Duhet ta rishikojë parashikimin e tij: Pimax e Shanghait në Las Vegas ka sjellë pajisjen e saj që ofron 8K (4 për secilin sy). Risi edhe nga Htc, Asus dhe detaje të reja për Project Alloy të Intel. Po kështu, surpriza të mëdha do të kenë këtë vit edhe HoloLens dhe Windows 10 Vr të Microsoftit.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/miresvini-ne-te-ardhmen-realiteti-virtual-tani-mund-te-shohim-ne-8k/ […]

Comments are closed.