Emailet e vrasësit të Andrey Karlov, ish-ambasadori rus në Turqi, janë fshirë pas vrasjes, , raporton gazeta turke “Daily Sabah”, pas hetimet për vrasjen tragjike.

Kompjuteri dhe telefoni i sulmuesit janë sekuestruar si pjesë e hetimeve, por e gjithë posta elektronike ishin fshirë rreth dy orë e gjysmë pas sulmit.

Ambasadori i Rusisë në Turqi, Andrey Karlov, u vra më 19 dhjetor nga Mevlut Mert Altintas, një oficer policie, gjatë hapjes pritjen e një ekspozite arti në kryeqytetin turk të Ankaraa.

Sulmuesi u vra më vonë në një shkëmbim zjarri me policinë.

6 COMMENTS

Comments are closed.