Të gjithë ju që po arrini ta lexoni këtë lajm dhe ta dëgjoni ketë histori rreth shpëtimit te jetës nga sëmundja më e keqe e kancerit, dijeni që është e vërtet kjo që do të lexoni.

Nëse njihni ndokënd që është i prekur nga kanceri shpërndajeni këtë lajm!
Dyshohet që mjekët dhe në përgjithësi qeveritë e shumë vendeve nëpër botë po duan qënjerëzit t’i mbajnë në errësirë (në mënyrë që të mos e humbin biznesin e tyreme barnat), sepse ky është fruti i cili po e kuron kancerin (sidomos në fazat fillestare) dhe çka është më e rëndësishme mund ta gjeni këtë frut në treg dhe kushton shumë lirë./ Shqiperia Sot