Obeziteti është kthyer në një problem global shëndetësor, i cili ka prekur në masë si fëmijët ashtu dhe të rriturit.

Për të rënë në peshë mjekët dhe specialistët kanë gjetur mënyra të ndryshme duke arritur deri tek ato ekstremet.

11-vjeçari Li Hang, nga qyteti Harbin i Kinës peshon rreth 150 kg dhe vuan nga sindroma Prader-Willi.

Mjekët tani po përdorin teknika të mjekësisë tradicionale kineze, si terapi zjarri dhe kupa me shpresë se ai do të mundë disa kilogramë.

Sindroma Prader-Willi, nga e cila vuan 11-vjeçari e ka bërë atë rreth tre herë më të shëndoshë se moshatarët e vet.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: epavarura.com/mjeket-vene-flaken-11-vjecarit-per-ta-dobesuar/ […]

Comments are closed.