Shefja për Politikë të Jashtme e Bashkimi Europian, Federica Mogherini, ka reaguar sot përmes një postimi në Twitter, pas komenteve të presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, se Turqia i bën vet ligjet kundër terrorizmit, duke thënë se liria e medias dhe sundimi i ligjit janë të rëndësishme për qytetarët e Turqisë.
Mogherini shkroi në Twitter: “Liria e medias dhe sundimi i ligjit, jo vetëm që lidhen me BE-në, por para së gjithash me qytetarët e çdo vendi.”

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: epavarura.com/mogherini-erdoganit-liria-e-medias-dhe-sundimi-ligjit-te-rendesishme-per-qytetaret-tuaj/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/mogherini-erdoganit-liria-e-medias-dhe-sundimi-ligjit-te-rendesishme-per-qytetaret-tuaj/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/mogherini-erdoganit-liria-e-medias-dhe-sundimi-ligjit-te-rendesishme-per-qytetaret-tuaj/ […]

Comments are closed.