Siç edhe lajmëruam pak ditë më parë, sonte në qiell do të mund të shihni një spektakël të dhuruar nga hëna. Kjo pasi superhëna do të jetë shumë herë më e madhe dhe më e ndritshme.

Por, kur do të mund ta shijoni këtë pamje që ka ndodhur para plot 68 vitesh?

Mësohet se orari kulminant për vrojtimin e hënës sonte është ora 21:00 e mbrëmjes, ku do mund ta shihni qartë këtë fenomen natyror.

Fenomeni i superhënës do të përsëritet pas 18 vitesh, në vitin 2034, prandaj bëni mirë të mos e humbisni këtë pamje spektakolare që dhuron superhëna sonte.

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 80916 additional Information to that Topic: epavarura.com/mos-e-humbisni-ne-kete-ore-mund-te-shijoni-spektaklin-e-superhenes-sonte/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 4415 additional Info on that Topic: epavarura.com/mos-e-humbisni-ne-kete-ore-mund-te-shijoni-spektaklin-e-superhenes-sonte/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/mos-e-humbisni-ne-kete-ore-mund-te-shijoni-spektaklin-e-superhenes-sonte/ […]

Comments are closed.