Një këshillë nga ‘Good Housekeeping’ zbuloi se mund ta helmoni veten dhe ushqimin tuaj vetëm duke mos ditur se si t’i organizoni gjërat në frigorifer.

Mund të duket e çuditshme, por ka logjikë prapa kësaj. Siç duket, dera është pjesa më e ngrohtë e frigoriferit tuaj, duke bërë që qumështi të ketë më shumë gjasa të prishet.

Në vend të mbajtjes aty, GH sugjeron që produktet e qumështit t’i mbani në pjesën e poshtme ose të mesme të rafteve të frigoriferit, pasi janë më të ftohta.

Ngjashëm edhe mishi ose peshku që e mbani në frigorifer duhet të shkojnë në raftet e poshtme.

Let’s block ads! (Why?)

5 COMMENTS