Të qenit murgeshë nuk është diçka e lehtë. Kërkon disiplinë, përkushtim, ndjeshmëri dhe durim. Por në disa raste ju mund të mësoni gjëra hyjnore dhe të mëdha.

Sigurisht, jo të gjitha murgeshat kultivojnë marijuanë.

Në fakt, këto murgesha janë më ndryshe, ato janë “Motrat e Luginës” të cilat janë bërë pjesë e një seti fotografik të fotografëve Shaughn Crawford dhe John Duboi.

Ato jetojnë në Merced, Kaliforni, motrat – të cilat e konsiderojnë veten e tyre murgesha, nuk janë katolike apo tradicionalisht fetare, por ato kultivojnë marijuanë dhe e shesin online prodhimin e tyre organik që sipas tyre trajton një sërë sëmundjesh, duke përfshirë dhimbjet e shpinës, migrenen dhe të tjera.

Pavarësisht dekriminalizimit të kësaj lënde, veprimtaria e tyre konsiderohet e jashtëligjshme, por ato nuk e kanë ndërmend të ndalin luftën. Ato thonë se do ta shërojnë botën dhe në anën e tyre kanë Perëndinë.

nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-3 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-7 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-8 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-10 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-11 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-12 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-13 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-14 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-15 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-16 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-17 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-18 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-19 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-21 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-22 nuns-grow-marjuana-sisters-of-the-valley-shaughn-crawford-john-dubois-23

2 COMMENTS

Comments are closed.