Një foto misterioze e një bodrumi në errësirë ka bërë që shumë njerëz të dyshojnë tek vetja e tyre.

Shikuesit ishin të nxitur të shihnin çfarë fshihej pas rrethit të kuq tek fotoja, pasi imazhi u shpërnda me qindra herë në rrjetet sociale. Megjithatë, shumë njerëz janë përpjekur të dallojnë çfarë gjendet brenda rrethit, por fotoja është në kualitet të dobët dhe fatkeqësisht nuk duket asgjë.

Ata që e panë pranuan se u ndjenë të frikësuar pasi gjëja e cila ishte me të vërtetë e frikshme, gjendej jashtë rrethit.

Në fakt nuk ka asgjë të frikshme brenda rrethit, por nëse shikoni në të majtë të fotos, do të dalloni një fytyrë të frikshme.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/mund-ta-dalloni-gjene-e-frikshme-brenda-rrethit-te-kuq-foto/ […]

Comments are closed.