A e keni ditur se mund ta mbushni baterinë e telefonit tuaj duke përdorur një qepë? Diçka e tillë është shumë më e thjeshtë nga sa mund ta kishit imagjinuar.

Ju tani mund ta karikoni pajisjen tuaj Apple ose Android, duke përdorur një kokërr qepë.

Për këtë, ju nuk keni nevojë për ndonjë prizë dhe energji elektroke. Një funksion i tillë mund të realizohet përmes energjisë që gjenerohet nga procesi i elektrolizës.

E gjitha çfarë ju duhet është një qepë e madhe, një kaçavidë, pije energjike, pajisja celulare dhe kablloja USB.

Dhe më pas, e gjitha çfarë duhet të bëni është të veproni si në videon më poshtë:

15 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 41058 more Information to that Topic: epavarura.com/mungon-energjia-elektrike-nje-qepe-mund-te-karikoni-celularin/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: epavarura.com/mungon-energjia-elektrike-nje-qepe-mund-te-karikoni-celularin/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/mungon-energjia-elektrike-nje-qepe-mund-te-karikoni-celularin/ […]

Comments are closed.