Murgjit kinezë njihen për stilin e tyre të qetë të jetesës.

Por ky budist ka sfiduar steriotipin e tij përmes një shfaqjeje brutale të forcës fizike dhe mendore.

Video e pabesueshme tregon se si murgu tërheq një shtruese bari të lidhur me një litar në pjesët e tij intime para se të marrë goditje të njëpasnjëshme në vendin delikat pa treguar asnjë shenjë dhimbjeje.

Më pas partneri i tij i stërvitjes e godet me një shkop të fortë në qafë. Në fund murgu varet në një litar “vdekjeje” duke lëvizur në pozicione të ndryshme këmbët.

5 COMMENTS

Comments are closed.