Këto janë tre produktet që duhet të vendosni menjëherë në hundë në rast se keni gjakderdhje:

1.Uthull molle: Uthulla e mollës arrin të frenojë hemorragjinë nazale brenda pak sekondash, më saktë 10 sekonda. Ajo ndihmon në rigjenerimin e enëve dhe kapilarëve të thyer të gjakut dhe të neutralizojë menjëherë gjakderdhjen. Mbajeni derisa gjakderdhja të pushojë plotësisht.

2.Qepa: Qepa ka në përmbajtjen e saj komponime sulfurike që ndalojnë menjëherë gjakderdhjen nga hunda. Gazi natyror që çliron qepa, riparon qelizat e membranës së hundë dhe në të njëjtën kohë nxit koagulimin (mpiksjen) e gjakut. Pritni një copë qepë dhe mbajeni afër hundës. Gjithashtu mund të shtrydhni lëng qepe dhe të lyeni hundën.

3.Lëng limoni: Edhe pse mund të mos ju pëlqejë ideja e lëngut të limonit që pluskon në hundën tuaj, ai është një ndër mjekimet më të mira natyrale që ndalon gjakderdhjen nga hunda. Aplikoni disa pika lëng limoni në vrimat e hundës dhe mbani kokën lart për disa sekonda. Përsëriteni këtë veprim nëse është e nevojshme.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 51388 additional Information on that Topic: epavarura.com/ndaloni-gjakderdhjen-nga-hunda-per-10-sekonda-me-keto-tre-produkte-2/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/ndaloni-gjakderdhjen-nga-hunda-per-10-sekonda-me-keto-tre-produkte-2/ […]

Comments are closed.