Një nënë nuk i ka mbajtur dot lotët kur mjekët i thanë se fëmija i saj i porsalindur nuk do të mund të jetojë, dhe se foshnja e saj do të deklarohej e vdekur pas 20 minutash, por ndodhi mrekullia pasi përkëdheljet e saj e sjellin në jetë.

Nëna e quajtur Kate e hoqi foshnjën e saj nga batanija dhe e mbajti në lëkurën e saj.

Pas dy orësh përqafim, prekje dhe përkëdhelje, vogëlushi filloi të shfaqte shenja jete.
Në fillim ishte vetëm një lëshim ajri, që doktorët e quajtën refleks. Por më pas, ai filloi të merrte frymë.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/ndodh-mrekullia-mjeket-e-shpallin-te-vdekur-perkedheljet-e-nenes-e-kthejne-ne-jete/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: epavarura.com/ndodh-mrekullia-mjeket-e-shpallin-te-vdekur-perkedheljet-e-nenes-e-kthejne-ne-jete/ […]

Comments are closed.