Rruarja e kokës pati një efekt të keq në gjendjen emocionale të vajzës, duke i shkaktuar shumë stres, transmeton lajmi.net

Prandaj, nëna e saj, Jamia Dawn erdhi me një ide brilante që vajza e saj të ndihet më mirë. Ajo shkoi në shtëpi dhe u kthye me të njëjtin stil të flokëve sikurse Faith.

Vajza e saj u ndje shumë më komfort.

Ju mund të shihni në fytyrën e saj se ato të dyja janë bashkë plotësisht në këtë ngjarje. Vajza e vogël e di se nëna është gjithmonë pranë saj, pavarësisht asaj çka ndodhë. Çdo luftë është e lehtë kur e di se nënën e ke pranë. /Lajmi.net/

shave-1

3 COMMENTS