E zhdukur 73 vite më parë, shfaqet në mënyrë akoma më misterioze një nëndetëse britanike. Nëndetësja britanike i përket Luftës së Dytë Botërore. Brenda saj u gjetën 71 trupa të mbyllur.

Sipas “The Independent” nëndetësja P311 u zhduk në mënyrë misterioz para 73 viteve në Mesdhe dhe tani është gjetur në një thellësi prej 100 metrave afër ishullit të Tavolara nga eksperti italian i anijeve të fundosura Massimo Domenico Bordone. Anija e fundosur u gjet pasi Bardone kishte vërejtur një objekt 84 metra të gjatë dhe 80 metra të gjerë në kohën kur ai po kërkonte në thellësinë 80 metra.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/nendetesja-rishfaqet-73-vite-pasi-ishte-zhdukur-ja-cfare-u-gjet-ne-te/ […]

Comments are closed.