Francesko Beccheti, pronari i “Agon Chanel” tanimë është në gjyq me qeverinë shqiptare.

Por shuma që ka kërkuar ai si dëmshpërblim do të sillte “falimentimin” e Shqipërisë dhe një shumë marramendëse parash të humbura nga takst e shqiptarëve.

Janë gjithsej 1 miliard e 583 milion euro që ai kërkon dëmshpërblim nga qeveria shqiptare.

10 COMMENTS

Comments are closed.