Një ngjarje e pazakontë ka tërhequr vëmendjen e banorëve lokal në qytetin pakistanez Karachi të cilët vështronin zhvendosjen e disa bagëtive nga kulmi i një ndërtese kolektive. E tërë ngjarja është regjistruar nga fotografi i Anadolu Agency (AA).

Si pasojë e dendësisë së madhe të popullatës, varfërisë dhe urbanizimit ilegal, në periferi të qytetit banorët detyrohen të ruajnë bagëtinë në kulmet e ndërtesave.

11 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 16905 additional Info on that Topic: epavarura.com/ngjarje-e-pazakonte-ne-pakistan-vinc-zhvendos-bagetine-nga-kulmet-e-ndertesave/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: epavarura.com/ngjarje-e-pazakonte-ne-pakistan-vinc-zhvendos-bagetine-nga-kulmet-e-ndertesave/ […]

Comments are closed.