Fltuturimi Emiratet e Bashkuara drejt Dubait është pezulluar pasi stafi ka gjetur një gjarpër brenda tij.

Sipas zëdhendësit të linjës ajrore gjarpri u gjet gjatë kontrrollit rutinë të avionit para se pasagjerët të hipnin në bord.

Nuk është bërë i ditur lloji i gjarprit dhe nëse ai mund të ishte i rrezikshëm për udhëtarët.

Megjithatë nuk është hera e parë që një gjarpër tenton “të udhëtojë falas” drejt vendeve të ngrohta, pasi edhe vitin e kaluar u gjend një gjarpër në avionin i cili udhëtonte drejt New Mexico.

6 COMMENTS

Comments are closed.