Home / Shkencë dhe Jetë / KURIOZITETE / Një grua me shami në botën e grimit (Foto)

Një grua me shami në botën e grimit (Foto)

CoverGirl është duke shfaqur si imazh të kompanisë një grua me një hixhab në reklamat e saj. Kjo ndodhë për herë të parë në historinë e linjës së grimit.Modelja e CoverGirl Nura Afia është e veshur me shaminë tradicionale myslimane, dhe reklamon një ngjyrë për vetulla.Afia ka më shumë se 221,000 abonentë në YouTube.

Afia thotë kurrë nuk e kishte menduar mendonte se ndonjëherë do të shihte gratë myslimane me hixhab të përfaqësuara në botën e grimit.

Check Also

1000 civilë të vrarë në tre muaj: gjenocidi i koalicionit amerikan ndaj sirianëve

Vëzhguesit të Drejtave të Njeriut në Siri kanë deklaruar se nga pesë qershori e deri …

error: Mos kopjo, por shperndaje ;)