Figura e çuditshme u vërejt sipër Mukuba Mall në Kitwe, Zambi.

Fotografitë shfaqin një figurë të madhe të ngjashme me atë të njeriut – dhe thuhet se ishte rreth 100m e gjatë, transmeton Gazeta Express.

Forma e zezë dukej sikur ishte bërë nga një material tjetër ndryshe nga retë. Nga këndvështrimi i fotografisë, figura duket sikur po shikon poshtë qendrën e shopingut.

Let’s block ads! (Why?)

4 COMMENTS