Të njohësh riskun e komplikacioneve që lidhen me diabetin, si për shembull verbëria, mund të jetë gjë shumë e dobishme për ata që vuajnë nga kjo sëmundje. Për këtë qëllim, studiuesit e Universitetit të Notinghemit, në Angli, kanë përpunuar dhe publikuar posacërisht një test në Internet: mjafton të lidhesh me faqen www.qdiabetes.org, të fusësh aty disa të dhëna në lidhje me stilin e jetesës dhe shëndetin, dhe algoritmi do të llogarisë menjëherë për ju përqindjen e rrezikut të komplikacioneve.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 88117 additional Info to that Topic: epavarura.com/nje-test-ne-internet-te-parashikon-risqet-e-lidhur-diabetin/ […]

Comments are closed.