Një unazë prej dimanti, mund të jetë edhe një mallkim për ne, sidmos per vajzat. Kjo ndodh kur një unazë nuk hiqet dot nga gishti sepse mund t’ju jenë enjtur duart ose keni shtuar pak në peshë.

Metoda më e njohur është lubrifikimi i gishtit me pak sapun të tretur ose krem, por kur as kjo mënyrë nuk ka rezultat, ja çfarë duhet të bëni.

Mjafton të keni një fjongo apo pe të çfarëdo lloji, dhe një kruajtëse dhëmbësh për ta futur fjongon poshtë unazës.

15 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 78824 additional Information to that Topic: epavarura.com/nje-truk-thjeshte-per-te-hequr-unazen-nga-gishti-video/ […]

Comments are closed.