Një valë e madhe e energjisë që preku gjithë planetin është zbuluar rastësisht nga MIMIC TPW, burimi i së cilës mbetet i panjohur.

Ky nuk është ndonjë gabim kompjuterik ose ndonjë mashtrim – vetëm nëse dikush do të vendoste t’i falsifikonte të dhënat për ndonjë arsye.

Energjia u shpërnda në të gjitha drejtimet e planetit për disa orë. Kjo valë e energjisë filloi të formohej më 18/12 rreth orës 15:00 dhe vazhdoi deri ditën e nesërme.

Një kontrollim i monitorëve me rreze X nga GOES shfaq aktivitet të ulët, erëra të ulëta diellore, asnjë stuhi të madhe diellore, duke e bërë të panjohur burimin e kësaj energjie, transmeton Gazeta Express.

Nëse kjo “ngjarje” ndodhi me të vërtetë, atëherë jemi duke parë një sasi të madhe të energjisë duke e goditur planetin.

Ky është momenti kur Tokën e goditi kjo valë e panjohur e energjisë, kapur nga monitorët MIMIC-TPW:

4 COMMENTS

Comments are closed.