Tani, përsëri, ky njeri ka njoftuar se do të mund të përsëritet një tërmet i të njëjtës madhësi në ishullin japonez. Hoogerbeets ka paralajmëruar se gjatë ditëve të para të marsit do të jetë një ndryshim i madh në përqasjen e planeteve që do të shkaktojë ndryshim të aktivitetit sizmik dhe me shumë gjasa edhe jashtë Japonisë.

Lajmi ka shkaktuar tmerr në ata që kanë kujtime shumë të fshehura të tërmetit shkatërrimtar të 2016. Japonezët ndihen të për jetën e tyre dhe po përgatiten për t’u përballur me një katastrofë. Shpresojmë se natyra nuk do të jetë e egër këtë 2017 dhe të paktën fatkeqësitë natyrore të mbesin në periferi, jashtë zonës së banimit.

Let’s block ads! (Why?)

6 COMMENTS